.

Scary mary. Igår kväll kring 9tiden bestämde sig mitt öga att börja svälla upp. Men jag tänkte att det bör väl gå ner över natten. Men när jag vakna imorse så var ögat värre. Nästan helt igen svullet och mycket rött..

Jag ringde DLM som varje gång ska vara så duktiga på att dumförklara en över telefonen. Men jag fick en tid en timme efter samtalet och mamma var söt att skjutsa mig. Denna gång fick jag prata med en riktig läkare, och det är jag glad för. Han undersökte mig och ställde många frågor och berättade om de olika kortisonsalvorna jag skulle få utskrivna.. (till skillnad från den andra läkaren jag träffade)

Denna läkare tror iaf att jag är allergiskt. Mot parfymprodukter. Kosmetika, hårspray... you name it. JAG, hoppas däremot att det inte är fallet.. Jag hoppas att jag fått en allergisk reaktion mot en hårfärgning och att symptomerna bara har förvärrats när jag använt mycket smink, parfym osv. One can atleast hope..

Annars da.. inte mycket. Morsdag firande i söndags. Vilja hade en urtjusig tshirt på sig där det stod "min moster är snällast i hela världen" hur sött som helst verkligen!!

Åh, nej jag är så trött att jag skulle kunna somna här sittandes. men jag vill hålla mig vaken en stund till, mitt öga är påväg att svälla igen och jag vill se hur det går, annars kommer jag inte kunna somna... Puh..

Bättre, nogrannare uppdatering imorgon!!

Q-nell

Måndag

Igår åkte jag, rasmus, amelie, micke, vilja och lilla vida till Sala. En mycket efterlängtad resa!! Jag har saknat mina syskon så det har gjort ont och nu har jag äntligen fått träffat nyskottet. Fast gösen va så liten att jag knappt vågade hålla i han.

Jag och Elsa fick iaf busa av oss på varandra, Vi lekte i deras sandlåda och hoppade stutsmatta. Verkligen hur kul som helst. Vilja provade också att hoppa, det var mer än roligt. Ungen skrattade konstant! Hur underbart som helst! Mest roligt var det nog när hon ramla, haha. Och i vanlig ordning när vi skulle åka hem så började det svida i halsen och ögonen vattnades. Att det ska göra så ont, vara så jobbigt att åka ifrån sina syskon. Men tanken av att jag får träffa dom snart igen så känns det lite bättre iaf! Helst skulle jag vilja ha dom här hela tiden. Mina små gryn!

Any who, I Torsdags sov jag över hos amelie. Vi fixade hår och donade! Hur mysigt som helst. Jag skulle göra lite slingor och ljusa upp det, och vips, så vart jag blond. Oj Oj Oj, som vilja hade sagt. Funderar på att lägga i en "blond" färg. Som ska dämpa ner lite. För jag tycker jag får ett så rött nylle när jag är blond. haha. Jag och mina funderingar.

Imorgon ska jag följa med Amelie, Vilja och Vida till tandläkaren då Vilja ska titta till en tand efter att hon ramlade och slog till den. Efter det har jag blivit lovad lite bus i lekparken och, jag citerar, "en feting lunch på donken" haha. Awesome! Nej, nu ska jag titta klart på Csi och invänta att min karl ska komma hem.




Q-nell

monday

Idag har det varit lungt, ett besök från Vicky satte guldstjärna på dagen!

Imöra blir det lite träning med Sandy och sen åker möjligtvis jag och Rasmus till hans mamma en sväng. Det var länge sedan vi var där nu! Så det börjar bli dags.

På onsdag har jag date med Lovisa och på torsdag har jag date med Amelie och C.O.


Min chef Lotta ringde idag, hon skulle skicka schemat och berättade även att jag ska få gå en kurs att få ge medicin! Nervöst deluxe. Ska jag, helt plötsligt, få deligering? (eller hur det stavas) Jag blir jätte glad men samtidigt jätte nervös. Får hoppas att jag får fortsätta jobba efter sommaren, det vore guld på riktigt!

På tala om asfalt, typ. Så vet jag inte hur jag ska gå till väga angående mitt hår.. Jag hade ljusbrunt, men nu är det urtvättat så jag vet inte ens vad jag ska kalla min hårfärg. Nu har jag, egentligen, världens chans att göra slingor och bli lite "blond" till sommaren. Men, kommer jag att passa i det ens? Veckans JÄTTE problem, jag vet.

Men jag älskar ju att dona och fixa med hår. Så man skulle kunna säga att hår är min Ishockey. Mitt VM kval står mellan blont eller mörkt. Det här är vad jag bryr mig i. Man skulle kunna säga att blont hår är sverige, och brunt är finland. Vinner finland med 6-1 gällande mitt hår också? För det mörka brukar vinna på mitt huvud och även i mitt huvud. Eller kommer sverige att kamma (haha) hem guldet denna gång? Rematch på mitt huvud.

Kanske ställningen står 3-3 i mitt VM kval och straffarna avgör att det blir slingat. blondt/mörkt.

Vad tycker NI? Kom gärna med förslag. Vad tror ni jag skulle passa bäst i? Och säkert nu bara för att jag ställer en fråga så kommer ingen att svara. haha.'



På tala om asfalt igen så hatar jag HM för tillfället. Kan ni skicka min jävla väst eller? skulle haft den vecka 16.. och de fortsätter bara att skjuta upp på veckorna.. Suck..




Q-nell

sunday

Dagarna bara rullar på, och snabbt går det också. Kom på mig själv idag att jag egentligen ska ta och passa på nu, för snart är jag inte ledig längre. Men det ska bli så sjukt skönt att börja jobba igen! Jag har verkligen längtat till biskopsgården och alla härliga människor. :)

Idag har det vart lugnt, lite plock och lite tvättande. På kvällskvisten åkte jag och ralle till Amelie o C.O för hockey och hundklippning. Tequila vart så fin så! Det är så kul att se hur valpiga hundar blir när de blir av med några kilo päls. haha. tequila har börjat hoppa som aldrig förut! Mysvovve!

På torsdag ska jag till Amelie och sova över. TOKMYSIGT. Micke ska på tattoo båten och vi ska ligga i sängen hela kvällen. Som det nu är planerat iaf. Få se om "Mamma Annelie" kan ligga still i nån sekund. Jag kommer nog inte ha nå problem med det iaf! haha.

Nu börjar iaf "trök veckan" Rasmus jobbar förmiddag och jag kan glömma morgon mys i soffan. Dyngtråkigt. Jag får mysa med tequila ist. Få se om det fortsätter någon ny sesong av biggest loser att titta kl 10. HOPPAS.

Nej, men om man inte ska ta sig till sängen. Fast jag är så pigg efter en kopp kaffe kl 20. Hur ska detta gå?



Q-nell

Onsdag.

As tråkig tjej och inte uppdaterat på ett tag! men, när solen glassar vill man knappast stanna inne vid datorn!

Idag var jag, Mamma, Amelie, Vilja och Vida upp till kupolen en sväng. Mamma köpte lite fint till oss och vi hade en mysig tjej dag! Mycket trevligt!

Dock så vart jag förföljd av en kvinna och hennes barnvagn. Första gången så sa hon åt mig att flytta mig från bänken med Vida i vagnen, för där skulle banne mej hon sitta (vafan??) Så jag får inte sitta med Vida men hon får med sitt barn??  Sen stötte jag på henne på Donken när jag skulle in till skötrummet för att byta blöja på Vilja, då kom hon ut ur skötrummet och tyckte att jag skulle ge henne all plats i världen (mycket mer än nödvändigt) så hon skulle kunna stå och plocka och dona ur vagnen!  Efter det såg jag henne överallt. Irriterande på högsta nivå. (haha)

Imöra ska Lovisa komma besök, Trevligt värre eftersom det var ett tag sen vi sågs sist, man får ju typ någon slags abstinens när man inte ser sina närmsta vänner på ett tag. Så vi ska häva i oss våran kroppsvikt i kaffe och bara tjåla! Det behövs!

På torsdag får jag förhoppningsvis se Vicky en sväng också, henne var det också allt för länge sen jag såg!

Mot helgen ska jag och Ralle försöka pallra oss ner till Sala. DET var om NÅTT allt för länge sen. De får ju inte arslet ur vagnen och kommer upp någon gång (haha) så då får vi fan ta oss ner! :)

Sen hoppas jag till hundra på fint grill väder, så kanske Dawe och Sandra kan komma hit och grilla med oss eller så, vore otroligt mysimojs!

Nej, nu ska jag ta och vila, är jätte förkyld men ska ändå hålla igång så det blir bara värre. MÅSTE vila.. Men va tråkigt... Sen blir det iaf hundbad så hon törker till imöra så man får köra av henne några kilo hår! Kommer nog uppskattas i värmen!


Jag älskar den här bilden från när vi var i Gbg. Mest för gubben emellan oss. haha




Q-nell

"pissfittedag"

Som jag och Maria brukar kalla det, och nu syftar jag på gårdagen. Det var många rätt men för många fel som hände. Så arg som jag var igår inombords har jag inte vart på bra länge!

From the top.
I torsdags åkte jag till sjukstugan, jag hade tid hos en distrikt sjuksköterska som skulle titta närmre på mina "torrfläckar" som jag har i hårbotten, runt ögat och på armen. Jag var helt övertygad att jag fått psoriasis då fläckarna var nästan på pricken lika och var plaserade på "standard" ställerna där de blommar upp.

Sjuksköterskan tittade nogrannt och ställde många frågor och funderade ifall det kunde vara allergi eksem. Men eftersom jag är uppvuxen med hundar så var risken inte stor att det var pälsdjur. SKÖNT. Helt ärligt så skulle jag hellre se ut som jag gör med dessa kliande och irriterade fläckar än att göra mig av med Tequila. Hon är ju den bästa!

Sjuksköterskan skrev en remiss upp till DLM så jag skulle få träffa en läkare som skulle få kolla på mig mer nogrannt och möjligen göra ett pricktest ifall det kunde vara någon annan typ av allergi. Möjligtvis parfym. Ska jag vara parfym allergiker nu?? Efter snart 20år?? jaha....

Igår morse kl 08:30 infann jag mig på DLM, Den kvinnliga läkaren ropade in mig och jag hann precis sätta mig ner när hon berättade att hon redan skrivit ut två olika kortison salvor mot mina eksem. Utan ens ha tittat på mig. Jag vart så otroligt förbannad!! Vilken sjukvård. Det är nog förmodligen kortisonsalva jag behöver, men, hur ska hon som inte ens tittat på mig veta? Jag var verkligen tvungen att säga "MEN , titta på min arm, och här i hårbotten" Mmmmh! var det jag fick till svar.

Jag reste på mig och kände att vi redan var klara med vad jag trodde skulle vara en undersökning och så säger läkaren "jag hoppas det blir bättre"  DU, skriker jag. DET HOPPAS JAG MED, och drämmer igen dörren.

påvägen ner till apoteket berättar mamma att kortisonsalva är hudförtunnande, så ett så tunnt lager som möjligt ska smörjas på, och att man ska tvätta händerna efteråt. Hon gav mig bra tips.. Men va fan, är det inte min läkare som ska berätta hur jag ska hantera läkermedlet?? Det ska inte min mamma behöva göra. För jag har aldrig använt en sådan salva förut.. Så jag vet ju inte..

Idag har jag gjort mitt bästa, men det är fan inte lätt att smörja in hela min hårbotten med en stark kortisonsalva. Kul att gå runt helt flottig i håret de närmsta 14 dagarna. För det var tiden jag skulle ge kortisonsalvan att läka mina exem.. Varför kunde jag inte få kortisonshampoo? så mycket enklare. Min andra kortisonsalva, som var för ögat, är oljig i substansen och vill gärna flyta ut och in i ögat- Vilket jag fick läsa på följesedeln att det absolut inte skulle göra, eftersom det kunde skada min hornhinna rätt kraftigt...

Resten utav dagen igår gick upp och ner i stora vågor. Höjden var när jag skrev på anställnings papper för sommarjobbet! Underbart!


Nej, nu ska jag ta och duscha. Jag har ingen aning om hur tätt inpå jag får duscha efter jag har smörjt in mig, eftersom det sa läkaren inte heller, men. Shit in it, jag är flöttig.


Bjuder på en mysbild. tjena, hade jag kort hår eller? haha, fyfan





Q-nell

Satan i gatan

http://www.youtube.com/watch?v=nPFAh0Xayts&feature=player_embedded


Du går med blicken vänd
kan du ha sett mig än
Någon borde byta stad
för nu kommer allt tillbaks
ett födelsedagshotell
en vanlig Skanstullskväll
Jag minns bara allt det bra
allt som var du och jag
men aldrig, aldrig
kommer allt tillbaks
aldrig, aldrig
allt som var du och jag
aldrig, aldrig
kommer allt tillbaks
aldrig, aldrig
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Du kan gråta mitt på gatan
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
Du får passa dig som satan

för jag glömmer aldrig bort vart du bor
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
nej jag glömmer aldrig bort vad du gjort
nej, nej
jag glömmer aldrig bort vad du gjort

I samma låga skor
och leendet du log
Såhär kan det inte va
Såhär kan det inte va
Bjuder på cigg igen
men nu så fienden
Säger att allt är bra
Hur fan kan du spela glad

Aldrig, aldrig
inte en enda dag
Aldrig, aldrig
inte en enda dag

Du kan gråta mitt på gatan
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
Du får passa dig som satan
för jag glömmer aldrig bort vart du bor
Du kan gråta mitt på gatan
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
nej jag glömmer aldrig bort vad du gjort
nej jag glömmer aldrig bort vad du gjort
nej, nej

Gick omkring i ditt kvarter tills det blev för kallt
tänkte ut en dialog mellan oss och allt
lampan släcktes i din hall och jag gick hem igen
för har inte glömt vad du, har inte glömt vad du gjort
vad du gjort

Du kan gråta mitt på gatan
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
Du får passa dig som satan
men jag glömmer aldrig bort vad du
aldrig bort vad du gjort
aldrig bort vad du gjort
vad du gjort
nej jag glömmer aldrig bort vad du gjort






Går på repeat nu! Jag är kär i låten!


Q-nell

Söndag

Helgen och hela senaste veckan har gått så fort! Tiden har flugit förbi och det känns som om jag inte hunnit med nått fast jag egentligen gjort en massor.

Har iallafall umgåtts mycket med Amelie och flickorna! Alltid så underbart! Sen träffat Sandy och vi har pallrat oss upp på elljuspåret precis bakom min lägenhet och traskat flera varv, Det uppskattades starkt utav tequila eftersom hon älskar skogen. Det är ju dock inte lika roligt att hon tar med sig hela skogen in i lägenheten med pälsen sen. Men... jaja. Tova ur, skog, tova ur, skog. Förhoppningsvis får amelie ork och tid nästa vecka och kan trimma ner henne lite! Hittade föresten en fästing på henne imorse, och det vart såklart och krypa över hela mig, så det var in i duschen som gällde!!

Men men, Nu har ralle gått och lagt sig, eftersom han ska upp tidigt och jobba imorgon. Vi har haft en riktigt mysdag idag. Soffan har vart vår resturang, säng,biosalong och allt där emellan.  Så mysigt att bara vara med varandra. Igår firade vi 2år tillsammans. Vad fort tiden har gått. Men den har vart helt underbar. Rasmus kom hem med röda rosor igår och jag vart nästan nära till tårar. Min fina älskling!

Nej, nu ska jag slå ner röven igen på soffan och senare gå och lägga mig. Imorgon väntar spåret på mig och sandra och nu jävlar ska det traskas!




Q-nell

RSS 2.0