28/7

Kl 07:30 åkte jag och mamma iväg mot Strömsholm med Tequila. Vi fick komma in strax före tio. Tequila har ökat i bukomfång, samlat på sig mer vatten och nu har det börjat att påverka andningen!

Tequila kommer att på Måndag få somna in.
Ett stort hål kommer att finnas i våra hjärtan.


Nej, nu orkar jag inte skriva mer!!




Q-nell

Måndag

En ny vecka har börjat och jag kan inte förstå att jag har knappt 3 veckor kvar på jobbet. Tiden går fruktansvärt fort alltså!! Blir troligtvis bokad ett kvällspass på min lediga torsdag, men men, jag får la jobba och visa bemanningen hur mycket jag vill jobba! :) Ikv ska jag gå och lägga mig tidigt så att jag kan gå upp i tid imorgon fast ändå känna mig utvilad. Jag hatar när man börjar kl 13 och vaknar kl 10, man får ju inget gjort, man hinner inte ens känna sig ledig... :P Hur som haver. Sitter här och funderar på att köpa en "hårtoffs"

Löshår fast med dragsko, enkel att fästa i sin egen svans fast, som med alla förlängningar, man får längre toffs.
Smidigt värre ju! mmh, det ska jag nog göra. hittade en färg som jag tror passar utmärkt också! :)

 

Ja, den tar vi nog. strax över 200kr kostade den, och det är det ju värt! Dock ej äkta hår, men eftersom man ej behöver styla så gör det ju inget!

Strax kommer Rasmus hem, då ska vi äta lite och bara vara! Kanske ska träffa lovisa en sväng sen också, få se om hon hör av sig :)

 

 

 

Q-nell

 



"Wanna be a hippie when the city's getting high"

Sitter och tittar medans Rasmus tar hand om disken! fint! haha, Har precis satt på mitt ansikte och mitt hår och nu fattas det bara att jag ska klä på mig. Hade förberett med leggings och en top... nu är det så stekhett ute att jag vette fan hur jag ska göra! Sug. Men, det blir säkert kyligt mot kvällen!

Ska ikväg vid 5 och fira mammas man som fyller 50år. Det bjuds på smörgåstårta och fika. Samt VIIIN. haha, känner att jag behöver några glas vin nu faktiskt! Är ledig imorgon också, perfekt!! Så imorgon ska jag nog ligga på röven i soffan och bara njuta av att vara ledig! För sen på måndag, kör en 6:dagars vecka igång. Och på Torsdag, när jag är ledig ska vi till Strömsholm med Tequila! Perfekt att jag var ledig då så jag slipper krångla med chefen!

Nej, nu ska jag väl ta och klä på mig, Lovisa är snart på ingång!!



Q-nell

Pictures!

Tänkte bara slänga upp lite bilder idag, är på tok för trött för att skriva en massa.. så, jag har iaf införskaffat en sängavel, en dörr som står på lut.. Så jag tänkte visa för och efter bild på sovrummet och sen lite diverse bilder!

Sovrummet, före..



Sovrummet, efter..


Hittills är jag ooootroligt nöjd. jag ska dock klämma in en sängkappa osv. just nu ser det lite kalt ut nertill! men äsh då, for now.

Och diverse bilder då....



Emmas två hon katter sätter på varann...




Gör en liten lägereld??..




Hittade en mall på hur mina tänder såg ut innan tandställningen, i en väns bokhylla.....?!?




Tittar medans Lovisa handlar torrschampoo....





I trötthetens namn försöker jag ta kort på Tequila som snarkar.... ta kort... på snark...




Med det säger jag nog fan nästan godnatt! haha.



Q-nell

Onsdag kväll!

Snart dags att slänga sig under täcket! skönt! Imorgon hade jag tänkt visa lite bilder på lite förändringar som har skett i sovrummet! Har införskaffat en lite annorlunda sänggavel och köpt nya (läs begangnade) sängbord.

Efter att jag skaffat en sängavel passade inte sängborden alls i rummet, och jag har nu beslutat, efter 5 år med dessa sängbord, slänga ut dem på blocket med tillhörande byrå- få se om någon nappar! tänkte höra med morsan först om hon kan vara intresserad av dem till sitt gästrum!

Hur som helst, imorgon efter jobbet ska jag ta och träffa vicky, på god tid känns det som! Slutar kl 3, för en gångs skull och jag hoppas att vi ska ta en kaffe och bara sitta. Känner att jag inte har mycket ork till galej nu för tiden. att ha ett heltids jobb är inget problem för mig, men just nu är det otroligt tungt på jobbet och jag önskar att jag kunde ta semester i en vecka! men, jag ser fram emot 2dagars ledig till helgen! det behövs!

Idag var jag och Amelie till Dollarstore en sväng innan jag skulle börja kl 13. Alltid lika mysigt att spendera tid med mina favvo tjejer! Ord kan ju inte ens börja till att beskriva min kärlek till dem! <3

Nej, nu ska jag bara glo lite på datorskärmen och sen krypa ner brevid min sambo!
Som sagt, imöra slänger jag upp lite bilder, är lite tomt på det just nu känner jag --




Qnell

imorgon då jävlar..

Är jag ledig, första dagen på 8 dagar. skönt! Hoppas bara att bemanningen också vill att jag ska vara ledig!
Sen jobbar jag ons-fredag och är ledig Lör, sön. OM det ska bli skönt alltså. Och på Lördag blir det 50års fest för min mammas man. Lär ju bli BRA trevligt. :) sitta och ta det lungt och dricka lite, blir nog krogen efter också, Tänkte jag skulle dra med Lovisa till festen också, då jädrar blir det liv! haha.

Nej, nu ska jag fortsätta och njuta av en ledig kväll. Solen har tittat fram emellan molnen också, as bra!




what do you do when everything turns to dust?
everything that used to be so beautiful, looks like rust.
And im not strong enough to turn back time
To fix whatever broke..





Q-nell

Grattis Elsa!

Min lillasyster Elsa fyller 3 år idag! "stora" tjejen! Ringde till pappa och fick prata med henne i telefonen, hon berättade stolt att hon var 3 år! Lilla grisen! önska att jag kunde åka ner idag, men måste man jobba så måste man..

Hur som haver, gick 06:45 till 16:00 idag och det gick kalas. Lite hetsigt vart det med 3 vikarier men det gick an!!
Imorgon ska jag jobba delad tur, och jag ska på krogen ikv. Nyktert såklart.. men jag ska iaf följa med för en Arbetskamrat ska ha 20års kalas och såklart vill man vara med och fira! :)

Just nu sitter jag och Lovisa drar singor på mig. lite ljusare ska jag bli. Tror det kan bli bra dethär ;) eller ja, jag hoppas då iaf! haha, hoppas jag inte blir TOK blondie iaf! utan bara lite slinging. Lovisa drar tunna slingor, just the way i like it ;)

Nej, nu ska jag fortsätta dricka energi dryck och tagga för att vara uppe! haha.

Älskade Elsa!!

 

 

Q-nell


"min lediga dag"

Kl 06:50 ringde mobilen imorse. Det var från bemanningen, en utav de ordinare hade ringt in för att de behövde vabba... "kan du jobba 7 till 13??" ja, det kan jag väl göra svarade jag och Lotta som ringde började sitt "vilken otur du inte kunde jobba" tal och avbröts sen med "va?? kunde du?" jaaa sa jag, och jag fick ett stort tack

Jaha, det var min lediga dag det. och inte nog med att jag fick gå till 13. Jag fick gå till 14. Eftersom en brukare skulle på fortvård så vart det kort om folk på avdelningen! Men, ändå så klagar jag fan inte, för jag får ju jobba och det är jag jätte glad för. Men jag vill inte bli tagen för givet, jag går redan 100% och jag ska ge mig fan på att jag ska få KVAL för dagen.

Hur som haver, efter jobbet drog jag hem, tog en liten powernap och sedan städade och plockade lite, efter så kom mamma och anders och hämtade mig, för vi skulle till maria för lite mys. Så jag, mamma och Maria satt i timmar och tjålade och tog nått glas vin. Jätte mysigt verkligen!

Men jag kom hem för ett tag sen och möttes upp av en jätteglad Tequila, så vi la oss.. jag, rasmus och tequila på ryamattan i hallen och myste en massa. åh vad härligt det är. älskade vovve. Så skönt att se att det går upp iställed för ner... verkligen! åååh.

Menmen, nu är det dags för att ladda för kvällspasset imorgon! 13-21 och se fram emot min lediga Tisdag. aaaah eller. få se om man blir ledig ;) haha. Nästa helg ska jag banne mig vara ledig iaf... få se om det vankas 100 år kalas (jag 20år, maria 30år och micke 50år) ist för mickes 50års kalas. Vore bra skoj!!!!


Mamma annelie, du var saknad ikv!!

Qnell

Onsdag!

Har precis kommit hem! Efter jobbet åkte jag till amelie och följde med till DLM eftersom vilja var ful i ögat och väldigt hängig. Det visade sig att örat var "trasigt" (som doktorn förklarade) och hon ska få penicillin.

Efter DLM besöket gick jag upp på stan och mötte Lovisa, vi tog en latte på Bk's och njöt i solen tills den gick i moln. Vi tog oss en vända på Eurostore där jag inhandlade en ny dörrmatta! behövdes. Det vart även en vända på Åhlens och jag fyndade bronzer. Perfekt eftersom jag tatt slut på min!

Efter staden vändan drog jag mig tillbaks till amelie. Vi skulle göra lite hamburgare. Så jag, rasmus, micke och amelie, samt barnen har käkat hamburgare och hängt lite nu på kvällen.

Det känns bra att jag hållt igång hela dagen, så man inte behöver tänka för mycket på Tequila...

MEN OM jag var glad nu när jag kom hem, hon är Tequila igen, jag ser inga tecken på att hon skulle vara sjuk. Fast jag vet att hon är det. Men det känns så skönt att se henne pigg efter dessa dagar då hon mest legat och knappt velat ätit.. De ringde ju från strömsholm djursjukhus igår och berättade att de vill göra ytterligare ett ultraljud samt ett prov ifrån levern. De vill även lägga in henne för en biopsi..

Så på Tisdag ska jag och mamma försöka få tid på Strömsholm (då har hon avslutat sin antibiotika kur) så de får göra ultraljud samt ta prov från levern. Efter det kommer jag, amelie och hennes hussar ta ställning till om de får genomföra biopsin.

Vetrinären sa nämnligen att chansen att Tequila klarar sig är inte stor. Och därför känner vi att vi inte vill att de ska öppna henne, och låta henne lida in i det sista. Utan då får de ta de första leverprovet och sedan får de berätta hur vi ska gå vidare. Har hon stor chans att klara sig, så är det ingen fråga på om vi ska genomföra biopsin. Tequila är värd mer än alla pengar i världen. Jag skulle offra mitt boende för henne!!!

Men om hon ska lida, då får man inte vara självisk. Det är jag och Amelie mycket överens om. Och det känns så skönt att vi verkligen är på samma sida, (inte för att vi brukar vara på olika) men just gällande Tequila!!
Det är ju svårt att vara på olika sidor när vi båda har en enorm kärlek för henne, Tequila Sunshine som amelie kallar henne!!

Det är som vi sa igår "vilka människor skulle vi vara, om vi inte gav henne en chans?"



Nej, nu måste jag nog gå och grina lite tror jag!!! Tack till alla som skriver och bryr sig, det betyder otroligt mycket <3



Qnell

Godnatt

Nu ska jag strax in till sängen och lägga mig brevid min Sambo. Få se om det går att sova nått!!
De ringde från Strömsholms djursjukhus idag och hade dåliga nyheter om Tequila. Hennes lever är illa däran och de måste lägga in henne för en biopsi! Allt känns jätte jobbigt för oss alla som älskar Tequila!

Lägger in lite mysiga bilder ist för att skriva mer!!

Underbara Vilja!


Underbara Vida, hennes ögon är helt underbara.

 



Qnell

Monday!

Ett kvällspass är avklarat och nu inväntar jag Vicky för lite tjål och cigg. Perfekt!! Börjar inte jobba förens 15 imorgon. Känns lite lyxigt faktiskt! Annars om jag går kvällspass börjar jag 13.

Så imorgon innan jobbet hade jag tänkt ta itu med lite sysslor. En tvättmaskin har jag redan slängt in, men damma, damsuga och torka golv samt städa badrummet måste ju också göras. Och jag måste verkligen städa i mitt sminkställ. Det ser förjävligt ut rent ut sagt!!

Idag har jag börjat sett skillnad i Tequilas beteende. Idag har hon i vissa stunder varit mycket pigg och skuttat till! Så härligt att se!! Det är ju trots allt 3:e dagen på antibiotika kuren och det känns skönt att den hjälper! Får hoppas att jag vaknar upp till en vanlig Tequila imorgon!! Imorse kom hon och väckte mig med en massa pussar och mys, Hur härligt är inte det?? HELT underbart!!

Nej, nu måste jag faktiskt vara redo att springa ut och möta upp vicky!!

Bjuder på en bild när jag var blond för några veckor sedan! jag tror jag Gillar't!!! haha



Idag får jag vara sne då....


Qnell

Strömsholm

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja skriva. So fort jag nudda tagenterna började det att svida sådär hemskt i halsen... Hakan skrynklar ihop sig och ögonen börjar att vattnas.. Nu när jag är hemkommen har känslorna börjat komma från besöket på Strömsholms djursjukhus.

Jag och Mamma åkte ca 11:30 mot Strömsholm, vi kom fram i god tid och åt mackor och drack kaffe på gräsmattan utanför receptionen. Vi gick in och "checkade in". Strax efter ropade de upp Tequila och vi fick komma in i ett rum där en jätte trevlig sköterska vid namn Maria tog emot oss. Strax där efter kom Över vetrinären Sofia in och började att ställa frågor och undersökte Tequila.

Maria började på att trimma Tequilas mage och vart och skratta utav hennes tuttar. Hon har ju så många och så många dubbla, haha! Efter Maria hade trimmat fick vi sätta oss ner i väntrummet i väntan på ultraljudet..

När vi kom in blev vi mötta utav en till snäll sköterska och vetrinären som skulle undersöka Tequila med ultraljudet. Vi la henne ner på bordet och Tequila, snäll som alltid, sa inte emot ett dugg när hon undersökte under längre tid med ultraljudet...

Vetrinären kunde konstatera att levern var onormalt stor och Tequila bär vätska i magen. Livmodern, mjälten osv såg bra ut. Men Levern och vätskan i magen såg inte lika bra ut! Så vetrinären beslutade att ta vätska från hennes mage samt att ta urinprov. Tequila vart stucken 4 gånger då de försökte ta urin men de lyckades inte bryta sig igenom "väggen" då urinblåsan "vandrade" pga vätskan i magen..

Så vi gick ut, i hopp och lite urin.. men Tequila skvätta bara lite och vart livrädd när jag skrämdes bakifrån med den där "muggen" vi skulle samla urinet i!. Töffla, haha.

Vi gick in igen och satte oss ner i undersökningsrummet där Sofia och Maria sedan kom in för att ta blodprov.

Urin, vätskan från magen och blodet är inskickat på analys och på måndag får vi veta prov resultaten..
Sofia hoppades på att det skulle vara en UVI som har gått på tok och att levern kommer att hämta sig.
Tills vidare, har Tequila ikväll påbörjat en antibiotika kur och fått en leverdiet. Vilket betyder att hon endast får äta lever vänlig mat. Jag som brukar vara expert på att slinka ner en korvbit eller en ostbit.

Om ca 14 dagar ska vi på återbesök. Jag hoppas verkligen att Tequila svarar bra på antibiotika kuren så hon slipper ha en fotboll i magen!! Hon har knappt någon ork och nu när vi var ute och nattkissa så bar jag upp henne för trapporna, jag såg på henne att hon bara inte orkade efter en sådan påfrästande dag som denna!!

Håll alla tummar i världen för Tequila! <3


Elsa och Tequila




Q-nell

Trött

Efter knappt nå sömn inatt sitter jag och gäspar deluxe här framför datorn, men jag tänker hålla mig vaken in i det sista. För från och med kl 2 inatt får Tequila varken äta eller dricka förens hon har vart hos vetrinären i strömsholm.

Så det är väl tur i oturen att grannen börjar öva på sin elgitarr. Frågan är ju bara varför, varför han kör igång nu? Helt ärligt så är han outhärdligt dålig också. haha.

Hur som haver har jag jobbat idag. 06:40-16:00. Det gick hur bra som helst. Vart lite trött vid rasten men det är ju inte så konstigt eftersom jag sovit så dåligt. Jag sover jämt dåligt när jag ska upp tidigt för jag är så rädd att försova mig! Jag HATAR att vara sen till jobbet!

Efter jobbet drog jag till Amelie en sväng där en nyfriserad Tequila väntade, hon vart super fin!! Jag busade lite med Vilja men orken fanns inte riktigt! haha, åh gud va trött jag var. Maria skjutsade hem mig och Tequila eftersom vi inte får promenera och sens dess har tequila sovit. Hon vill knappt ha vatten eller mat så det är tur vi har tid imorgon hos vetrinären. Ska försöka truga i henne vatten iaf eftersom det har vart så varmt idag och kanske locka med några korvbitar i maten. Hon kan ju inte vara helt tom i magen :(

Nej, men om man inte ska njuta av lite elgitarr och slänga sig på soffan en stund tills sambon kommer hem!

Håll tummarna för Tekku imorgon!!!!



Q-nell

Måndag

Tjennnna!

Nu jävlar var det ett tag sen jag skrev och har fått lite klagomål. haha.
Jobbet har kört igång och började med 7 dagar i sträck, så det känns som om jag knappt haft tid till att sova eller andas. Hur som haver, Det går skit bra! Fått deligering och det går jätte bra att ta hand om medicinen, men det är lite nervöst varje gång och jag dubbelkollar alltid namn och tid. Man vill ju inte göra ett snesteg det första man gör! haha. Nu är det min 4:e sommar på Biskopsgården och jag trivs lika bra varje dag. Jag är så otroligt lycklig som har fått hamnat på ett ställe som det, alla är så sjukt trevliga och mysiga. Och man känner sig verkligen välkommen!!

Idag fick jag byta bort mitt dagspass mot ett kvällspass imorgon, Har vart till vetrinären med Tequila då hon för några veckor sedan började svälla upp i magen. Jag och mamma turades om att ringa och boka tid hos vetrinären. Men ush vad lång tid det skulle ta innan vi fick hjälp. I 2 veckor fick vi ringa på 4 olika nummer.

Men nu har vi vart där iaf. Torkel (vet.) Kännde på magen på henne och tittade på mig och sa "det här ser inte bra ut" och självklart började jag stortjuta och fick svara på frågor emellan grinet. Jag skulle inte klara av att förlora tequila och jag blir tårögd nu när jag skriver...

Tequila fick lämna blodprov och hon hade för låga blodvärden men lever värdet osv var bra!. Men hu vad duktig hon var att lämna blodprov. Hon sa inte ett knyst. Hon bara lutade sig mot mig och lät dom sticka henne. Inte försökte hon heller dra bort benet.. Lilla töffla! De fick även röntga buken på henne som visade att något var på tok med livmodern! Vad, kunde dom inte konstatera och vi har fått remiss till strömsholm på fredag. Där de ska göra en undersökning och ultraljud!


Min lilla töffla!!

 

 

Nu ska jag åka till Amelie och kanske grina lite mer, skriva bröllopsinbjudan och bara mysa med mina systerdöttrar! <3

 

 

Qnell


RSS 2.0