två alvedon och en ipren

Består min dag utav, på ett ungefär.. Ska ta och koka lite te snart så man kanske kan somna enkelt inatt. hatar när man ska sova och är tät i näsan, och man blir och tänka "fan vad jag är tät, måste andas genom munnen" och sen "va torr jag är i munnen" så är det de enda man kan tänka på och lyckas inte alls att somna.. SUG säger jag rent utsagt.. Men nu har jag nyligen knaprat i mig lite piller så jag ska känna mig lite bättre :)

Idag har jag trots allt pysslat lite. Jag tycker mycket om Shabby chic stil och efter att ha sett en bild på Google bestämde jag mig för att pynta mina galger i hallen! Detaljer är något jag älskar och kan spendera mycket tid på!

 

Jag tycker att det var jätte fint och bestämde mig för att kopiera. Men jag skrev med svart text och skrev även "välkommen" på vissa galger! :)

 

Nej, nu är det dags att lägga sig ner en stund! Vila upp sig för imorgon ska jag till Lovisa en sväng på kvällen! myigt värre! :)


Q-nell

Torsdag

Och ett täppt hej! Sjukade ner mig rejält under gårdagen och idag har jag intagit soffläge, Eftersom Rasmus glömde köpa värktabletter så ar jag inte vart i nå fart alls.

Måste verkligen ha ipren eller alvedon när jag är sjuk, för då fungerar jag ju som vanligt, bara det att man är lite tät och lite hostig! Men, det finns ju värre saker!

Men jag kan bara inte sluta nysa, nu nös jag bara för att jag skrev det där. Men va bra!

Igår föddes även en liten pojk, min lillebror! Det är så overkligt varje gång en ny familjemedlem kommer, Man tror inte att det är sant förens dom börjar bli några månader gamla! GRATTIS Ylva och Pappa!! <3


Nu ska jag se till att min karl  vaknar och åker och köper lite ipren så jag kan börja pyssla lite!! :)

Q-nell

Onsdag!

Idag får Amelie och VIDA komma hem! Åh, Jag väntar på att micke ska komma och hämta mig så vi drar upp mot Falun men antar att det kommer att ta en liten stund till, haha. Han har en dålig vana att vara lite seg den där karln!

Åh det ska bli så härligt att se Vida och Viljas reaktion på henne, Även att se hur lycklig både amelie och vilja kommer att bli! haha, när de träffas efter endast några timmar ifrån varandra så är det som om de inte sets på år och dar! Verkligen bästa vänner! Så underbart att se!

Nej, nu ska jag sluta skriva, så jag är redo att springa ut när micke är här!! :D


Jag och Vilja bygger duplo, eller aah, jag byggde och hon rev, så gjorde vi om det några gånger :D

 

 

Q-nell


Tisdag!

Dagen börjades med ett vetrinärbesök, Amelies vovve skulle på uppföljning efter att hon påbörjat sin skabb behandling. Men vovven är fortfarande jätte ful i öronen och det fick hon dropp för.

Sedan var jag redo att åka till falun och hämta amelie och lilltösen, men det visa sig att dom var inte lika redo! så medans jag avvaktade på om vi skulle åka eller inte så gick jag och mamma på stan en sväng för att köpa lite presenter!

När jag precis dragit igen dörren och lagt mig brevid min karl i sängen för att mysa ringer Amelies Micke, Amelie och lilltösen får inte åka hem idag, Men han ska åka upp och hälsa på så jag skulle passa vilja! Mer än gärna gör jag det!

Så vid 1 tiden åkte micke iväg till Falun, och jag sa åt honom att inte stressa hem, för jag och vilja tänkte åka till Gonäs och fika då Fredrik fyller år idag! På vägen hem från Gonäs ville vilja sova, 18:30, liiite väl tidigt, så jag höll henna vaken i bilen genom att nynna gamla barnvisor (hon blir alltid att skratta då) och när vi kom hem tappade jag upp badbaljan! Ett bad piggar alltid till Vilja!

Kring halv åtta kändes det som om att det var dags att sova, så jag gjorde välling och nattade vilja som bestämde sig för att göra det liite svårt för mig i ren protest att hennes mamma inte nattade henne. haha, skitunge! Men tillslut somnade hon!

Micke kom sedan hem och jag åkte hem i lagom tid till DH! Perfa!
Förhoppningsvis får vi åka och hämta Amelie och lilltösen imorgon! Jag längtar SÅ efter dom!!


Q-nell

Underbara måndag!

Kl tio i fyra imorse ringde Amelie och väckte mig, det var dags att föda! Innan dess hade hon skickat två sms som jag inte märkt, ett som det stod "dude, i think my water just broke" (haha) och ett "vaaaaknaaa"

När hon ringde så drog vi en massa inside jokes (repliker från filmer och serier vi älskar) så för det mesta så skratta vi bara. Men jag frågade "så micke är påväg och hämtar mig nu?" neeej men snart, svarar amelie. Han står i duschen. En annan tänker VA?? haha, duschar han och du håller på och föder?

Men inom ca 20min var jag hos amelie och hjälpte henne ta tid på värkarna och jag satte även på henne strumpor (haha) Strax efter kl 5 drog dom iväg. Då var det ca 3 min mellan värkarna.

Så jag gick och kröp ner med vilja i sängen, men energin hade gjort sitt och jag tittade på tv en bra stund innan jag kunde somna. Jag vaknade vid ca 08:20 och 08:58 föddes viljas lillasyster.

Fick en chock när Amelie ringde, trodde inte det skulle gå så fort. Så jag frågar helt vanligt : ja hur går det då?
Jo, jag ligger med en liten tös på bröstet.. Först trodde jag att hon skämtade! Men så var inte fallet.

Jag och Vilja har myst och lekt hela dagen! Det har vart helt underbart, hon är så enormt mysig den där ungen. Bäst utav allt var när chealsea jagade oss! haha, har aldrig hört henne garva så mycket!! Filmade också hennes sköna prat, det låter typ "Kuloluuuuuuu, kaklooooouuuu" haha, så underbar!

När det var dags för vilja att ta en liten tupplur så ringer telefonenen. "dolt nummer" Ja , det är väl mamma tänker jag. Men jag svarar alltid Hej det är amanda, ifall att det skulle vara någon annan. Bra pinsamt att svara "hej mamma" och det inte är hon...
Tur det, för det var Monica från bemanningsenheten som ville meddela att jag har jobb på Biskopsgården i sommar. SKÄMTAR DU MED MIG? vräker jag ur mig. haha. nej? svarar hon. haha. Åh vad jag vart glad! Det blir min 4:e sommar på Biskopsgården och jag har trivts lika bra varje år!

Mamma kom och lunchade med mig och Vilja iaf så jag fick uttrycka min glädje till henne..
Jag och vilja fortsatte att mysa och tillslut somnade hon.. (hon kunde inte slappna av efter att min telefon ringt) Så jag diskade och pulade lite tills hon vaknade, så busade vi lite till och sedan kom Micke hem så jag åkte hem till mitt.

Imorgon ska jag följa med upp till BB och hämta Amelie och tillskottet! Mysigt värre!
Det blir även en vända ut till Gonäs eftersom min bror Fredrik fyller år!

Nej, nu ska jag ta och vila ögonen på TVn ett tag, och jag slår vad om att jag inte kan hålla dom öppna länge!


Amelie, ord kan inte beskriva hur stolt jag är över dig. Mitt i värkarna sa du "aldrig igen" men jag hoppas att du ger mig en liten knodd till! Du är världens bästa syster och du är en otroligt fantastisk mamma! Du har gjort ett underbart jobb med att uppfostra Vilja och jag tvekar inte en sekund att lilla tösen kommer bli minst lika underbar!



Q-nell

clean

Oj, nu ska jag sitta här i soffan en stund och andas ut! Jag och Rasmus har städat deluxe idag. Allt från golv till tak är städat, så skönt och fräsht! Bytte gardiner i vardagsrummet också, pille pill! haha. Har även fått fingrarna ur arslet och tvättat söfföverdragen! :D BRA GJORT!

Denna städdag avslutades nyss med en lång och varm dusch" Ska nog ta och smörja mig med lite BUS ikv. mmh. Göra sig lite vårfräsh själv. Men vad bra, i skrivande stund börjar det snöa... näää men om man inte ska ta och sätta upp advetsljustakarna igen då? känns nästan som det!! Usch för snö och kyla nu!!

Ikv börjar Rasmus sin jobbvecka igen, tråkigt värre. Men tur att jag har Tequila att mysa med!!

Även om jag är helt slut i huvudet av städdagen så känner jag mig rastlös.. jaha.. nehe...




Q-nell

söndag

Idag kommer Mattias och hämtar sin vovve Kobra, Vilket betyder stor städning, eftersom Rasmus reagerar på kobra. Så damsugaren och damvippan kommer att få jobba stenhårt så fort kobra har åkt hem. Men han kommer verkligen vara saknad här. Så otroligt mysig hund, men hemsk andedräkt. haha

Tequila har vart väldigt avundsjuk när kobra har vart här. Hon är ju van att få all uppmärksamhet som det enda husdjuret här. Van att vara den enda som klappas på. Men när kobra kom hit så har hon vart, ja, rent ut sagt lite förbannad på mig och rasmus. haha. Söthund.

Så denna söndag kommer att tillbringas som städdag, men vad som händer efter städandet vet jag inte. Jag önskar att det kunde ha vart lite varmare ute. Så man kanske hade kunnat spendera lite tid utomhus, men fan va kallt det kan vara titt som tätt.

Jag åkte ut till Landforsen en snabbis igår för att hämta lite grejer som legat kvar där. Lite jackor osv och fan en trenchcote som jag totalt glömt bort! siddu, Jag berättade även för min mamma om min passion för cape's och poncho's, och hur jag så gärna skulle vilja ha en i mocka. Vad säger mamma då? jo, "jag tror jag har lite mocka tyg liggandes faktiskt, jag skulle sy västar på 90talet som aldrig vart av" nemen, mamma, skynda och leta :D j

ag frågade henne också om jag inte minns helt fel om att hon hade en mocka jacka på sig "back in the days"? neeej sa mamma, jag har bara min mocka trenchcote! Men jag är tvärsäker att hon haft en kortare mocka jacka i konjak färg. Så jag och mamma tog oss ner i källaren och letade lite snabbt, och vad fann vi? JO, EN MOCKA JACKA, precis en sån som jag kom ihåg att hon haft. Siddu, fashion sticks on my mind. Det enda problemet är att den är väldigt stor upptill för mig. Men det kanske går att fixa till?

Nej, Ska plocka lite och diska osv tills matte kommer! och förhoppningsvis kommer mamma med lite tyg!!!

Q-nell

Lördag,

Men känns som söndag (?) Snart så kommer Maria, då ska vi åka till hennes mamma och överraska henne med en speciell gäst. KOBRA! haha, det va så länge sedan dom sågs! Så nu är det dags! :)

Ikv vet jag inte riktigt vad som kommer hända, kanske bara ta det lugnt och passa på att mysa med min sambo som är hemma! Även fast han inte verkar så sugen! haha...


Q-nell

beroendeframkallande




Hej jag heter amanda och jag tror jag är poncho beroende.

Heeeeej Amanda...

Nått i den stilen?

Jag är totakär i den nude färgade längst ner till höger. Så snygg!

Q-nell

kyckling sallad

Gjorde precis en jättegod kycklingsallad.
Ingr:
Grillad kyckling
Röd paprika
Grön paprika
Rödlök
Majs
Gurka
Sallad

Till det åt jag biggans kebab och grill sås!
OM det var gott! och sen vart det JÄTTE mycket mat, så det får bli sallad imorgon med :)

 

 

Q-nell


fredag..

Vid lunch kom Lovisa förbi på några koppar kaffe, vi satt och tjålade i nån timme tills hon skulle dra iväg på sin matte lektion. Så då tog jag tillfället i akt och trimmade kobra lite. Han vart så fin så, men jag var inte så populär under själva akten, Men han är förvånadsvärt trevlig mot mig nu efter, han ligger och myser med mig här i soffan som om inget har hänt! Gohund!

Rasmus är iväg och tränar och ska handla med sig matvaror hem, Så när han kommer hem ska jag röra ihop en kycklingsallad för ikv, Jag älskar kycklingsallad! det är nå fruktansvärt gott! Med lite "kebabsås" till, MUMS i ren Maria anda. Tyvärr så får jag inte sällskap utav Ralle ikv, han ska iväg och äta med jobbet. Så jag får mysa med mig själv och hundarna! haha, inte så pjåkigt det heller, men det suger röv att inget bra går på tv. Kanske det går någon film som går att titta på iaf! Får hoppas.

Annar så ska jag och Maria iväg imorgon vid lunch och promenera lite vovvar! Mysigt värre, Hoppas bara det slutar blåsa så jävla mycket. Det är hemskt, Jag blir seriöst rädd när det blåser så hårt att jag till och med känner det in i längeheten :S snacka om dålig tätning. Sen att det knakar i träderna gör det inget bättre.
Lovar att uppdatera om vi får ett träd in i vardagsrummet! Jag vill ju ha massa sol och värme, och sen visar prognosen att det ska bli -  grader. INTE ok...

Hur som haver,
Kommer nog uppdatera mer under kvällen om jag blir uttråkad i min ensamhet ;)


Q-nell

huuu..

Hur ska detta gå?

kommer nog somna som en stock mitt emellan någonstans. Måste alla bra tv program gå sent in på natten?

Ska ge "jobb jägaren" en chans ikv också, ser fram emot hon som säger i reklamen "life is a bitch, then you die" haha, vilket litet miffo.. :D




Q-nell

Torsdag!

Dagarna bara flyger fram känns det som!
Mattias kom förbi i förmiddags och lämnade av kobra, han ska till Norge över helgen och jag ska vara hundvakt. Kobra är jätte förtjust i Tequila och fjäskar nå otroligt, haha! Så sjukt också och se storleks skillnaden på dem, de båda är Amrisar men kobra är ju så mycke större, med tanke på att han faktiskt är hane. Men ändå. Man är ju van att se en liten Tequila, så kommer feta kobra nu :D

Ska bada han ikv, han är ju full i katthår då han bor med 2 st, och eftersom Rasmus är allergisk så är det bäst om han blir badad. Ska även trimma han lite imorgon, han ser ut som en stor söt lurvboll! haha.

Imorgon ska jag träffa Lovisa en sväng och på lördag ska jag och Maria träffas och gå ut och gå en lite längre vända med Kobra och Tequila. Mysigt värre! Annars ser helgen rätt lugn ut! Skönt!

Nej, nu ska jag ta och plocka lite och sen bada hund!


Q-nell

Onsdag..

En riktig ta-det-lugnt-dag har det vart idag. Sönt, det behövs ibland för att ladda batterierna!
Jag har bakat lite kladdkaka, diskat och tagit en långdusch och tagit en promenad med tequila! Det är väl det jag gjort, på ett ungefär. haha.

Nej, nu ska jag passa på att mysa med min karl, innan han drar till jobbet!


Q-nell

Tisdag..

Idag har jag vart till lekparken med Vilja och Amelie, till vår stora besvikelse var lekparken en enda stor bassäng! Plus att det blåste nå fruktansvärt! MenMen, Vi gick sedan hem till Amelie och myste lite hemma hos henne.

Sen vart det hem en sväng för lite plock och pill, laga mat och sedan tillbaka till Amelie.
Micke och Rasmus skulle kolla på Hockey så jag och Amelie bakade en jättegod kladdkaka!

Nu sitter jag här i min ensamhet och har precis kollat på Kim and Kourtney take Newyork och Desperate housewives. Eftersom grabbarna skulle kolla på hockey var jag övertygad att jag inte skulle kunna se hela avsnittet, så Rasmus fick ladda hem det åt mig.

Nu är det snart dags för sängen och ta en skön sovmorgon imorgon!

Världens vackraste Vilja.

 

Q-nell


Brown and black

 

Ihop plock... Snyggt och enkelt, stilrent och dressed up.

 

 

Natti natt, nu blir det att sova så man orkar med en dag i lekparken med Vilja och Amelie imorgon!

Q-nell


jag dör...



Titta, min dröm. En "Reversible suede leather poncho"
En poncho, fast två! Vändbar. Ord kan inte beskriva hur mycket jag vill ha den här! Så vacker.
Tan/Conjac färgad läder / Chokladbrun mocka
Jag är kär.

Hittad här:
http://leather.designerleathercraft.co.uk/html/ponchos_in_suede_leather.html

Såhär såg det ut i mitt huvud igår, kan inte förstå att jag faktiskt hittade vad jag letade efter, 2 i 1.
Någon som vill beställa åt mig? haha

Q-nell

Suede..

Vill ha just nu... En snygg mocka poncho/cape. Ska nog ta min röv till en tygaffär i veckan och kolla vad som finns. Eller kanske gå till en loppis och se vad som finns? Är så otroligt sugen på en konjaksbrun eller kanske chokladbrun mocca ponco, men en snygg krage, kanske en huva, Några detaljer, kanske några stora vintage knappar i guld... eller kanske en brosch.. Fantasin flödar.

 

 

Q-nell

Funny sunday..

Tvätta, diska, städa och plocka! Fint sirru! Ralle är i Avesta och spelar innebandy. Så jag passar på att städa när han inte är hemma. För då springer han framför ens ben och ska hjälpa till fast han bara saktar ner mig! haha.

Skulle vilja ut på en promenad, men mina halsmandlar har svällt upp deluxe och jag vill verkligen inte bli sjuk, så jag stannar nog på balkongen när jag ska njuta av vårvädret!

I fredags var som sagt några tjejer förbi här, vi spelade fuck the dealer och tjålade som bara kvinnor kan, Det blev även en vända på underbar! Men min "fylla" kom samtidigt som min "bakfylla" såå, huvudet gjorde bra ont, vart en relativit tidig kväll..

Kom hem och såg att Fylle-Ralle hade vart i farten, Krukor låg välta i hallen, skorna sparkade hit och dit och när jag gick in i sovrummet såg jag "spyhinken" så jag tog mitt täcke och min kudde och gick och la mig på soffan! lika bra, för ska han spy, då kommer jag garanterat spy endast pga att jag hör hur han spyr!

Hur som haver, Nu har diskmaskinen kört klart, så nu kan jag koppla in tvättmaskinen och tvätta lite!


Q-nell

Friday!

Helt seg idag! det är fruktansvärt! Vaknade vid nio och det känns som om jag fortfarande inte har vaknat till liv!

Blir nog bättre sen när man tagit sig ett glas vin ;) haha.

Ska ta och damsuga snart! Har en massa knäckebrödsmulor som gömmer sig i ryamattan här vid vardagsrums bordet! inte så värst skönt när man sätter ner fötterna! Så nu får rasmus ta och vakna så jag kan damsuga! haha.

Annars då?
Inte mycket alls, Imorgon ska jag och Ralle åka till gränsgatan där hans mamma bor och umgås lite med tjejerna! mysigt värre! :D

Nej, jag kan väl ta och damma i brist på annat medans Ralle sover klart....



Q-nell

thursday

Idag följde jag med Amelie till MVC och höll ett öga medans Kerstin lyssnade på bebisens hjärtljud osv! Nu tycker jag verkligen att Amelie kan ge mig ett till syskonbarn! Med en gång! haha.

Efter besöket på MVC gick vi hem till Amelie och fikade lite osv, busade lite med vilja också!
Sedan åkte jag med mamma och handlade lite mjölk och lite nödvändigt. När jag kom hem så bestämde jag mig för att baka en kladdkaka, blev lite inspirerad utav Amelie som bakade muffins.

Så jag och Rasmus fikade lite på eftermiddagen och efter det har jag kämpat med trötthet och huvudvärk! usch säger jag bara!

Men imorgon ser jag fram emot! Lite ferre så att säga! haha. Efterlängtad träff med Anna! Även så kommer Lovisa, Vicky, Sandra och Dollie hit och ska dricka lite och sedan blir det nog en vända på Underbar! Det är roligast att gå ut på Underbar här i Ludvika, Solo har blivit lite tråkigt, Men det kommer väl med åldern (?) haha, eller att man gick ut för ofta förut. Men deras priser är så konstiga och på Underbar kostar bara garderoben, typ en 50lapp alldeless utmärkt!

Sitter och fundrar lite på vad jag ska ha på mig, ska nog köra på röda läppar och en stram hästsvans iaf! Snyggt med markerade läppar och lite "mindre" frisyr!





Q-nell

in my head..

Är det bara jag som funderar lite om Activa reklamen? Det är någon brud med på reklamen oc)h hon har en uppblåst mage eller liknande.. I reklamen säger de någon som "sakta men säkert försvann hennes spända och uppblåsta mage" Och i denna reklam ser man hur kalendern ändrar dag, och på 14 dagar har hon fått en lugn mage..

Min fråga är... Hade dom inte kunna bytt tröjja på henne iaf?

Hon har samma tröja i varje tagning där dagarna ändras... Vilket, i mina ögon, gör produkten helt otrovärdig. haha.
Det har ju klart och tydligt inte gått 14 dagar... Eller har hon samma kläder i 14 dagar? Hoppas inte...



Hur som helst, snart kommer Lovisa, vi ska ut och på en promenad i den härliga solen! Och senare idag ska jag träffa Maria en sväng. Trevligt värre!!


Q-nell

coffee

Gammal bild på mig och Vicky

Victoria åkte hem för ett tag sen efter lite kaffe och tjål och jag har tagit tag i lite städning och plockning. Rasmus har också äntligen vaknat så jag funderar på att lura med honom på en promenad! Fint skit.

Och ikv är det säsongspremiär!! DH! woohoo!

 

Q-nell


Tuesday

Har setat och dragit mig i soffan hela morgonen med flera koppar med kaffe! Mysigt värre.
Nu ska jag ta och börja göra iordning mig lite, Ska ju träffa Vicky idag en veva :)

Åh jag blir så glad när solen är framme :D Våååren är på vääääg! överlycklig tjej!
Tror jag ska sätta mig på ballen på njuta... fast.. det där lät ju fel :O jag ska alltså sätta mig på BALKONGEN och njuta..

Vi får hoppas att solen är framme imorgon också, för jag och Lovisa funderar på att ta en latte promenad i vårvädret! :)


Q-nell

väntan..

En dag kvar!! Imorgon kl 21:00 smäller det

desperate housewives


Så, jag har längtat! Haha.

Imorgon ska jag även ha en efterlängtad date med Vicky. Allt för längesedan vi sågs nu! Vi får se vad vi hittar på för hyss!

Nej, nu ska jag titta på Kourtney & Kim take newyork och rasta Tequila för kvällen..


Q-nell

besviken..

Och skit sur! haha. Här om dagen köpte jag fil och flingor.. Efter mycket om och men på affären bestämde jag mig för "special flingor" från eldorado, de påminner om albrand men innehåller inte riktigt mycket med fiber..

Iallafall, på förpackningen utav dessa "special flingor" var en skål med mjölk, dessa flingor och röda bär. Jag tog förgivet att torkade röda bär följde med i förplackningen.. Så imorse, GRÄVDE jag i hela kartongen till min förvåning öpptäcka att... det fanns väl fan inte nå jävla röda bär i de där flingorna..

Happ, får väl knata till affären och köpa frysta bär då..
Väldigt besviken tjej här, jag var så sugen på flingor med röda bär...

Boven i dramat.. längst vänster om skålen står det "Serveringsförslag"
ja, inte fan såg jag det på affären..


Q-nell

Pretty woman

Ikv börjar Rasmus jobbet igen efter lediga helgen! Eftersom Pretty woman går på kanal 5 passar jag på med lite film mys med mig själv! Eller ja, Tequila är ju med på ett hörn och myser!




Q-nell

Usb..



Allt möjligt finns nu för att stopp i USB uttaget i datorn!
En massage kanske? en fläkt? en lampa? eller har kanske tröttnat på att kaffet kallnar så snabbt?

Haha, det är så kul att se hur många roliga grejer det finns, speciellt för usb!
Även dessa grejer är som i förra inlägget från coolstuff!


Q-nell

The new cool thing?

"Låt din bil vråla som en sportbil! Koppla bara in SoundRacer i ciggarettuttaget så kommer bilen låta som en sportbil ur högtalarna när du gasar, växlar, går på tomgång etc!"


The soundracer blir din för 269kr och finns att beställa på www.coolstuff.se


Haha, vad det finns för grejer alltås :D fränt!



Q-nell

Liten förändring, stor skillnad!


Dessa två "sofföverdrag" finns att köpa hos Ellos. Mina två favoriter! Fast jag gillar nog den sist upplagda mer! Så snyggt vid armstöden! Finns i flera olika färger och vissa är till och med på rea! Skulle jag köpa så skulle det nog bli de beiga! Stilrena och dessa överdrag är ju även praktiskta, bara att ta av och tvätta. Nu finns det ju olika tvättmedel som tar bort alla typer av fläckar!



Q-nell

Saturday

Men det känns som söndag? Va? Jaja!

Idag ska jag pyssla har jag bestämt mig! haha. Och jag tvättar för fullt också! Rasmus ska iväg på födelsedagsfest och jag blir ensam hemma, så jag har ett nytt litet projekt jag har påbörjat!

En liten klänning åt vilja som hon enkelt kan sätta på sig själv, endast för att hon älskar att klä sig, så istället för att ta och töja små bebis kläder som amelie packat fram så tänkte jag att jag kunde sy en liten klänning.
Hade tänkt mig att den skulle öppnas framtill med karborreband, Så hon enkelt kan "stänga" den själv.
Det blir en vit siden klänning och jag har redan börjat klipt och sytt! Så kul :)
Funderar på en liten volang vid midjedelen! Vi får se hur den blir att se ut!!


Nej, nu ska jag ta lite lunch och sen fortsätta!


Q-nell

If i could pick..

 

 

 

Ge mig vår och sommar nu!! Plagg och plock från H&M, Ginatricot och Scorett

Men vad jag inte förstår mig på är H&M's nya "accessoarer"

 

 

Dockor? Är det den nya "grejen"? Jag vet då att jag kommer inte att bära runt på en sånhär i vår/sommar! haha

 

 

 

Q-nell


Friday!

Idag har jag vart hos Amelie och agerat barnvakt igen! Det gick självklart kanoners eftersom vilja är en utav de sötaste och snällaste jag någonsin träffat :)

Sen stannade jag kvar där ett tag och umgicks, Mamma och senare och hämtade mig och vi åkte hem till mig och färgade bort min hemska utväxt! Så skönt nu när den är borta! Helt sjukt!

Om några minuter kommer Maria hit på kaffe, vi ska tjåla lite osv :) Roligt värre!!
Tur att jag köpte lite goda kakor igår när jag & ralle handlade!!

Nej, nu är det dags att slå på en panna kaffe tror jag!

Q-nell


Maria

 

 

Q-nell


thursday

Imorse ringde Amelie, hon skulle iväg till sjukan på lite prover och undrade om jag kunde passa Vilja medans.. Självklart! Hon är underbar att vara barnvakt till, för hon somnar jämnt! haha! skön unge.
Efter det träffade jag lovisa på stan, Tog en latte på bk's och tjålade ur oss! Sedan gick vi en vända på stan och jag fyndade små glas som jag kommer att använda som vasar när jag tar skott av mina blommor! perfekta vart dem!

Det känns som om Ludvika behöver förändras lite!! Inget händer :( Eller så är man nere där för ofta? Fast det är jag ju inte heller... hum,.. jaja.

Nu är jag hemkommen och sitter och funderar på middag tills ikv.. Kyckling och ris låter lockande!!

Amelie och Vilja

Lovisa och Jag




Q-nell

Tekku

Måste bara lägga upp 2 söta bilder från igår kväll när jag och Tequila skulle gå och lägga oss.

 

Hon bäddade ner sig bland alla kuddar! haha, så söt!


Q-nell

full rulle

Idag har jag hängt med Amelie en veva. Vi gick till vetrinären med hennes vovve Chelsea (?) Kjäll, med andra ord. Sedan gick vi hem till henne och skulle hämta Vilja som var hemma med Micke, men icke! Hon låg och sov så sött på soffan. Så jag och Amelie traskade till Willys själva. Vi handlade lite grejer till semlor!

Sen traskade vi hem igen och gjorde iordning lite semlor och fikade! Som tur var hade vi kommit hem innan det började dyng snöa.. VARFÖR? jäääävla snö. Fy! Jag som ville ta en liten promme, men fan heller i detta snöväder! Slaskigt värre!

Åkte iaf hem efter det och har plockat och pillat lite. Jag hann nämnligen inte damsuga och torka golven igår, så det fick bli idag! Så länge det blir gjort!



Q-nell

riktigt jävla snusik semla

Fyfan vad äcklig semlan var! Frusen typ, blandat med torrt bröd! ej men fan alltså. Sitter med kväjningar upp i halsen :O Snart är det dags för rasmus att åka till jobbet, så jag och tequila följer med han ut till bilen i vanlig ordning, hoppas lite frisk luft löser mina spy känslor!!!

Natti Natti
Q-nell

obstacale

När rasmus vaknade lyckades jag flörta med mig han ut, vi gick till konsum och handlade semlor :D Vi tog en liten "omväg" dit, vi gick runt knutsbotjänen, men när vi kom bort mot solsidan och skulle gå igenom tunneln stötte vi på ett problem!



Helt fylld med vatten! Så vi fick pulsa upp i snön och ta oss över vägen! Stackars Tequila som har en aningen kortare ben än oss sjönk ner i snön och försvann, haha. Så rasmus fick bära henne!

Nu har vi iallafall kommit hem men jag får vänta med mitt semle ätande! Ralle ska dra ner på stan med Krickan och köpa present åt Holappa. Men sen så! :D Medans tror jag att jag tar och städar!


Q-nell

VAKNA

Får jag gå in och bara "råka" väcka han? nehe, nej nej. Börjar få lite kli i fingrarna! :( Jag smygstartade städningen i köket, skulle plocka ur diskmaskinen och insåg att det inte var rent, HATAR när diskmaskinen inte rengör odentligt, så nu står den i full blås igen! Och jag tog mig en kopp kaffe medans jag vattnar blommorna!

Kan faktiskt damma också medans jag väntar, så länge jag inte slår nått i golvet!


Q-nell

tuesday

NÄSTA tisdag börjar DH igen! woohoo. Men denna tisdag är det fettisdagen! Funderar på om jag ska försöka lura med Rasmus på en skön promenad och sedan köpa en varsin semla! :) Mysa upp sig i soffan med en stor kopp kaffe!

Insåg rätt nyligen att jag och Rasmus firar 2 år tillsammans nästa månad! Var ger man till någon när man firar 2 år? Vi hade tänkt oss att gå ut och äta. Rasmus älskar ju chinamat så det blir säkert det! Men är det någon som har nått tips om vad man kan ge en karl i 2års presen? Det är så svårt att ge karlar presenter!

Idag känner jag också för att dra ett rejält städ drag! badrum, damma, damsuga, torka golv... allt. och öppna upp balkongdörren och byta luft! :) VAKNA NU RASMUS SÅ JAG KAN KÖRA IGÅNG!



Q-nell

pyssel, med sig själv

 

När jag var med Amelie på Nisses så köpte jag ett par peeling-handskar och nya rakhyvlar! Så nu på kvällskvisten har jag haft ett eget litet hemma spa! Jag har skrubbats från topp till tå! Inpackning, ansiktsmask, nyrakade ben och smörjt in mig med lite BUS och helosan. Helosan är helt perfekt för min hy när den har vart vinterkall! Så skönt att bara ta hand om sig själv lite granna! Lite senare ska jag nog nöja mig med att måla tånaglarna, det var allt för längesedan nu! Känns ju inte så nödvändigt på vintern när fötterna täcks av strumpor? Men, mitt i mina vårkänslor känns det som om det är dags att måla lite tånaglar!

 

Q-nell


monday

Nyss hemkommen! Efter lite mys hemma hos Amelie följde jag med till Dacapo och Nisses. Köpte lite schampoo och balsam, nödvändiga saker! Nu sitter jag och tar det lugnt, eller, mer utråkad faktiskt... Rasmus tar en liten eftermiddagslur och vilar upp sig inför jobbet.. Får väcka honom snart med doften av Köttfärssås kanske? haha, mmm..

Tänkte bjuda på en bild från helgen också. Ett glas med bål och ett med vin! fint det!

 

Q-nell


Monday morning

Nu ska jag klä på mig och sminka mig så drar jag till amelie en sväng!

Tjohooo!

Q-nell

Sunday!

Åh hu jeda mig vilken stressig dag det var igår!

Lovade alla att jag skulle vara med på allt! haha, Marias fest var iaf en hit! jätte kul! Efter jag och Lovisa vart på marias fest drog vi till Lobbyn och träffade lite folk. Sedan gick jag och träffa Sofia på Solo!
Efter en veva på solo drog jag hem och somnade som en stock.

Så idag har jag mått som jag förtänat! men, Pallrade mig till Moas 5års firande ändå! Vi hade pysseltid och jag visade hur man kan klippa ut hjärtan och ge dem som kort till dem man tycker om, Efter lite felklippningar och en riktigt sur moa så gick det tillslut bra och hon gjorde ett jättefint kort till sin pappa :)

Nu sitter jag och småtittar på Helens små underverk och ångrar min powernap jag tog för en timme sen. Jag är nämnligen tröttare nu än innan! ååååh.

Jaja, imorgon ska jag iväg till Amelie en sväng, hon vill på lidel och jag vill mysa med bebis!!


Q-nell

barnvakt

Jag följde med rasmus och var barnvakt åt hans systar Moa och Maja. Moa fyller 5år imorgon och ska ha "disco" med sina dagis kompisar! Hur söt får man bli? De ska ha discokulor och discomusik och allt!

Maria åkte här ifrån för inte så länge sedan! Så nu sitter jag på soffan och tar det lite lugnt, är så trött! Slö kollar lite på american pie också.

Imorgon blir det en liten stad vända med mamma, sedan lite förberedelser inför Mias fest!

Nej nu ska jag snart sova, om grannarna tillåter, som har fest!


Q-nell

Friday

Fick knappt nå sömn inatt! Tequila kunde inte bestämma sig om hon skulle ligga i sängen eller på golvet. Upp och ner tills klockan blev 3-4 och jag äntligen kunde somna! Drog mig själv upp ur sängen vid 10 tiden. Dötrött...

Gjorde iordning mig och åkte till Lovisas nya lya. Jättefin var den! Så glad för henne och johans skull att de hittat en sådan fin lägenhet mitt i stan :)

Vi tog en vända på stan, loppis och tog en latte på bk's. Jag hjälpte mamma att köpa en födelsedags present till Maria, hjälpte även Lovisa med det. Jag fyndade lite inne på åhlens! Halv rea priset är som ljuv musik i mina öron! haha, har alltid tyckt om att fynda på rean! Jag hittade en rosa sjal/halsduk och en ny plånbok till Våren/sommaren, en vit nämnligen!!

Nu sitter jag hemma i soffan och har gjort ett litet ryck! Bädda sängen och hänga in tvätten i garderoben! Senare  kommer Maria och jag ska fixa hennes naglar. Imorgon är det ju hennes 30års fest och hon vill ju se så snygg ut som möjligt ;) Skulle egentligen följa med rasmus till hans mamma och vara barnvakt, men får se hur det blir med tid! David kanske är snäll nog och följer med han :)



Q-nell

chicken!

Idag har som sagt Maria vart här. Nu är hon ännu blondare! Bra snygg är hon i blondt hår.

Nu står kycklingen i ungnen och är snart färdig. Ska njuta av att ha min karl hemma ikv och bara mojsa till mig med en lång dusch som avslut! Skönt!

Imorgon blir det att spana in Lovisas nya lägenhet och lite glutt på stan! Roligt!!

Nej, Kyckligen var det, ja!


Q-nell

sunshine

Åh vad underbart med lite sol! är överlycklig! Snart så kommer Maria och hämtar mig, vi ska köpa hårfärg.

Sedan brummar vi förbi hemma hos Amelie och tar en liten fika i solskenet med underbara Vilja!
Sen kör jag och Maria igång!


Q-nell

thursday

idag så ska jag nu ta det lungt under förmiddagen, jag har nämnligen veckans mensvärk som gör så ont att jag typ börjar svettas! Förhoppningsvis kickar iprenen in snart så jag slipper känna som om jag ska föda...

Men lite senare i efm ska jag och Maria fixa lite på hennes hår, lite slingor. Jag ska även fixa hennes naglar med tippar. Bara hon kommer ihåg att köpa Skulptur gelen! haha. Så det blir en liten Fixarefm här ikv!


Nej nu ska jag krysta ut min livmoder tror jag....


Q-nell

smickrande trosor?

Själv tycker jag att det ser ut som att man har en näbb till höna! Haha.

För dig som är sugna på dessa finns dem att beställa på Asos.com




Q-nell

spring?

Kommer våren traskandes nu?? Jag hoppas så iallafall! Jag är redo för tygskor, vårjackan och solglasögon!
Just nu hatar jag min vinterjacka och vill bara byta ut den mot mina skinjackor min nya beiga vår/sommar jacka! Satt ute i solen hemma hos Amelie och kände hur den värmde mot ansiktet, man fick som ny kraft och energi! Så härlig känsla!

Just nu håller jag på att tvätta lite, organisera i garderob och hoppas på att jag snart får hänga mina tunnare/ljusare kläder närmare för användning. REDO!

Det gick iaf bra på MVC med Amelie, Nu får hon se till att föda, jag vill träffa lilla pyret nu och se vad det är för typ :D Alla är redan totalt ner charmade utav Vilja! Världens sötaste lilla tjej! Förstår inte hur en sådan liten människa kan vara så söt, charmig, blyg och samtidigt lite grinig/trotsig och bestämd på samma gång! haha, imponerande!

Nej, nu tror jag att jag ska lura med rasmus och slänga lite glasflaskor, jag HATAR när dom ligger i skrubben och låter illa! usch!



Q-nell

mvc..

Med amelie såklart! haha, ska följa med och hålla koll på vilja medans barnmorskan klämmer på Amelies mage. Så spännande att hon ska föda snart!! Ska bli Moster på nytt!!

Nej nu måste jag sätta fart!!



Q-nell

picture

Här är en bättre bild på spetsgardinerna jag satte upp i sovrummet som en väggdekoration!

 

Jag tycker rummet blev mer romantiskt med tyg på väggen!




Q-nell

..

Maria åkte precis iväg, hon tog med sig Erik hit som behövde klippas. Så han fick en ny frisyr och Maria fick öppna sin present!

Som var en glasögon rengörare! haha


Jag HATAR när maria ska rengöra sina glasögon, med spritservetter. Det luktar förjävligt! Så nu slipper vi doften! Plus att denna glasögon rengörare har en lite ögla så man kan fästa den i nyckelknipan om man vill!
Det var en mycket uppskattad present!

Snart är det dags att sätta igång och laga lite korvstroganoff och ris! Tacka far och ylva för riskokaren som jag fick i födelsedagspresent! Mycket uppskattad!



Q-nell

Tuesday

Seg morgon deluxe! Är jätte seg i huvudet och undrar när jag ska komma igång! Har hävt i mig kaffe som en koffeinknarkare och hoppas på att jag piggnar till snart!

Rasmus ligger och sover, jag har lust att gå in i sovrummet och hoppa på honom och fråga om han vill med på promenad med tequila, men jag antar att jag får ett blankt nej! haha..

I eftm kommer Maria förbi för lite kaffe och tjål! Det är så passande att hon jobbar på arbetsförmedlingen när man är jobbsökande! haha.. Hon kan ju ge lite tips och råd! Plus att hon fyller år imorgon! så då kan hon få sin lilla present idag :D kan visa sen efter hon öppnat paketet vad jag köpte åt henne!


Q-nell

RSS 2.0